zondag 2 december 2007

Dinsdag komen we eraan....

We komen eraan!!
Het weekend was koud en grauw, maar het goede nieuws is dat we dinsdag vertrekken naar huis. Het was weer een heen en weer gecommuniceer of het wel of niet dinsdag door kon gaan. De kosten van de vlucht naar Moskou heeft Stefan voorgeschoten om ons niet onnodig door het koude weer te sturen tot bij Karen, daar zou het geld opgehaald worden. De tolk vertrekt maandagmorgen en keert dinsdag om05.00u terug en wacht ons op in de luchthaven om ons daar de nodige documenten en paspoorten te overhandigen. Ons vertrek is voorzien om 08.20u KZ tijd, en we zullen op Schiphol arriveren om 10.40u Ned. tijd. Daar worden we opgehaald door mijn broer die ons dan eindelijk richting Rotem zal brengen, dus niet in Berchem zoals eerder gepland. (het thuisfront controleert best dinsdagmorgen even de blog … moest er toch weer iets zijn mis gelopen…)
Morgen, maandag publiceren we allerlaatste blog met de up to date gegevens….
Tot morgen, liefs van ons drietjes
M&M&M-L

12 opmerkingen:

Anoniem zei

Dit is nu wel echt het aller- en allebeste nieuws !! Wij kijken er enorm naar uit als jullie dinsdag terug zijn. Het is te hopen dat we dinsdag de blog niet meer hoeven te controleren(want in dat geval duurt het nog wat langer vooralleer we jullie terug zien)
Heel veel dikke kussen, en TOT DINSDAG
Paul, Marijke, Hilde & Evy

Liam Karel en Heidi zei

Hallo,

Eindelijk naar huis met jullie mooie wondertje! Eindelijk weer herenigd met iedereen die jullie zolang moesten missen . Eindelijk naar huis voor jullie allereerste warme kerst en nieuwjaar samen .

Geniet ervan , wij duimen dat jullie dinsdag naar huis kunnen vertrekken .
We wensen jullie een fijne vlucht , een fantastische hereniging met jullie familie en vrienden en een schitterende kennismaking voor Madina-Lisa met haar nieuwe familie en haar nieuwe thuis!

Groetjes ,
Liam (Aktobe 2005) Karel en Heidi Nouwen.

Anoniem zei

Hey hey,

we duimen hier heeeel hard voor jullie dat het allemaal in orde is en jullie dinsdag dan ook veilig en wel met jullie drietjes in Rotem arriveren!!!
Heel veel geluk en tot gauw,
Ilse, Nico en Aaron, Ria en Andre, Ivan en Natalie xxx

Anoniem zei

hoi, hoi,hoi

Eindelijk. Dit is echt goed nieuws. Wij wensen u een goede vlucht en tot gouw.
groetjes Tony en Mia

Miet en Roger zei

Hallo daar,

Eind goed, al goed. We wensen jullie een behouden en veilige thuiskomst. Vele groetjes en tot horens.

Miet, Roger en de kinderen

Anoniem zei

We kunnen niet anders zeggen dan EINDELIJK... Blij om jullie terug in België te verwelkomen... Met jullie drietjes...

Een behouden terugreis en tot binnenkort... Héél veel lieve groetjes,

Danny, Carine, Janne en Floor.

Winde zei

Eindelijk dan jullie terugkeer. Het was een lang maar toch wel mooi avontuur. Madina-Lisa is een prachtmeid en ze zal vanaf dinsdag in een wereld terecht komen die voor haar weer onbekend is maar wel met 2 belangrijke personen aan haar zijde: haar mama en papa die ze toch al wel goed kent en vertrouwt. Geniet van jullie thuiskomst want dit is toch wel iets speciaals... Winde, Toon, Miel Arman en Roos Balzhan

Anoniem zei

Hallo jullie drietjes,

Wat een goed nieuws. Eindelijk terug naar Rotem. Hier hebben we lang naar uitgekeken.
We wensen jullie een fijne vlucht en een goede thuiskomst.

Anita en Maurice

Anoniem zei

Wat goed nieuws! We duimen dat er nu niets meer jullie terugvlucht in de weg staat! We wensen jullie een goede reis en een onvergetelijke thuiskomst!
Veel geluk!

Johan, Chantal, Jitse, Tjalle, Teije en Yira

Anoniem zei

hallo nu ziet ge aan alles komt er dan toch een einde he jullie geduld wordt dan toch beloont he fijn om dan eindelijk de kleine Madina Lisa te ontmoeten nog vele knuffels van ons allen tot spoedig nog een goede en spoedige terug reis

Anoniem zei

Wat een heerlijk nieuws, ik wens jullie een goede terugvlucht en een fijn weerzien met familie en vrienden. Groetjes en tot ziens,
Ingrid V.

Anoniem zei

Terrific post however , I was wanting to know if you could write a litte more on this topic?
I'd be very grateful if you could elaborate a little bit further. Appreciate it!

Feel free to visit my web page: best cellulite treatment