vrijdag 7 september 2007

Ons vertrek is nu definitief :-))

Vandaag hebben we het allermooiste bericht ontvangen waarop we reeds zeer lang aan het wachten waren. We reizen af naar Almaty!! (een dikke merci aan HKM voor al de inspanningen die zij hebben gedaan om dit vetrek mogelijk te maken!) Ons vetrek is voorzien op zondag a.s. 9 september op 15.00u in Berchem waar we de thalys nemen tot in Schiphol. Van hieruit vliegen we rechtstreeks naar Almaty waar we omstreeks 05.00u plaatselijke tijd landen. Vanaf dan is er voor ons maar een ding belangrijk en dat is ons adoptiedochtertje zo vlug mogelijk ontmoeten..
Dit zal ons laatste berichtje op de blog zijn vanuit Dilsen Stokkem. Van zodra we een internetverbinding hebben kunnen maken in Almaty zullen we weer verder berichtjes plaatsen.
Guy & Irene: we zijn erg dankbaar voor al hetgene dat jullie de laatste tijd voor ons hebben gedaan. Het was fijn te ervaren dat jullie zo met ons mee leefden.
Aan familie, vrienden en collega's die ons erg gesteund hebben de laatste maanden een dikke dikke merci, het was soms echt nodig.. en tot ... schrijfs... :-)

dinsdag 4 september 2007

Bezoek aan de ambassade van Kazachstan in Ukkel

Deze voormiddag zijn we op de ambassade geweest voor het in orde brengen van ons inreisvisum. Van zodra de consul ons invitatienummer ontvangt van Astana zou hij alle documenten direct overmaken aan HKM. Hij verwacht dit op vrijdag, ten laatste op maandag. Het gesprek met hem was vlotjes maar zeer kort.
Ons vertrek komt nu echt in het vizier.... :-)