maandag 3 december 2007

We komen morgen dinsdag 04 december naar huis!!!!Morgen dinsdag 04 december reizen we naar huis!!


Lieve allemaal,


Terwijl ons Madina per GSM het thuisfront op de hoogte brengt van ons vertrek schrijven wij nog vlug onze laatste blog hier in Almaty.
Hartelijk dank voor alle mooie mails, reacties via onze blog en de brieven die jullie ons stuurden. Ze waren hartverwarmend en hebben ons enorm gesteund tijdens ons lange verblijf hier in Kazakstan. Ook bedankt aan de mensen thuis die ons hebben geholpen met het regelen van allerlei zaken die plots nodig waren door ons onvoorzien verlengd verblijf! Ook dank aan onze werkgevers voor hun begrip, ook dank aan HKM in Beerse.
De periode was emotioneel en intens mooi, en we zijn mama en papa geworden van Madina, een pracht van een meid! Via onze blog is ze al een beetje in jullie leven gekomen en we kijken er naar uit om ze met jullie te laten kennis maken, maar gunnen haar nog even de tijd om te wennen aan haar nieuwe omgeving.
Nogmaals bedankt aan iedereen.
Lieve groetjes van ons drietjes
M&M&M-L

Onze vlucht gegevens:

Vluchtnummer KL410
Vertrek Almaty om 08.20u KZ tijd
Aankomst Schiphol (Amsterdam) om 10.40u Ned. tijd.
Vandaar per auto naar huis!!!

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Eindelijk!!

Nu het mag ook wel hé....
Wij zijn zeer blij dat we hebben mogen meeleven met jullie blog...Madina-Lisa in alle poses hebben kunnen bewonderen.... kunnen genieten van jullie nieuw gezinnetje.
Nu wensen we jullie nog een goede vlucht, en een goede aankomst in Rotem.
Heel veel liefs en tot vlugjes. Maar laat Madina eerst en vooral genieten en kennis maken van haar nieuwe omgeving!
EVAH

Anoniem zei

Lieve schatten, eindelijk! naar huis!Wij wensen jullie een goede vlucht en ook voor Madina haar eerste vliegreis, ze staat al verder dan mij!
HEERLIJK OM DAT NIEUWS TE LEZEN. Krijg vochtige oogjes ervan,en ben ontzettend blij! Nu kan ze thuis alles gaan verkennen, neem jullie rust en tijd die nodig is om haar aan ons voor te stellen.Lieve groetjes Janien.

Anoniem zei

Nog een laatste mailtje vanuit de passage. Ik wens jullie een warme, sfeervolle decembermaand. Voor het eerst Kerst vieren samen met jullie dochtertje moet een heerlijk gevoel zijn. We zullen met z'n allen moeten afkicken van de blog, want het was fijn om zo met jullie te mogen meeleven.Rest me nog van jullie een goede terugvlucht te wensen, en ik heet Madina met een dikke kus welkom in ons Belgenlandje.
Groetjes van Ingrid.

Anoniem zei

dan is het zover nog een nachtje slapen voor jullie dan de vlieger op huiswaarts veel liefs tot spoedig bert ludo en boys

Anoniem zei

Een heel goede terugreis en welkom thuis!


Christine

Anoniem zei

Eindelijk mogen jullie naar huis met het mooiste sinterklaasgeschenk dat men zich kan wensen, jullie dochter Madina.
Een hele goede terugvlucht en tot ziens,
Marleen Janssen
Ter Engelen

sophie zei

Eindelijk naar huis, en dit zo vlak voor Kerst. Een beter geschenk dan Madina hadden jullie je niet kunnen dromen. Dat geldt voor vele mensen hier. Welkom thuis aan jullie kleine meid! groetjes,Sophie