donderdag 6 december 2007

Eindelijk thuis





We zijn veilig thuis aangekomen. Het is heel goed met ons Madina gegaan tijdens de terugreis. Sint Nikolaas stond ons op te wachten in Schiphol!! Eenmaal thuis voelde Madina zich al vlug op haar gemak, Madina en wij kunnen nu eindelijk beginnen aan ons nieuw leventje.


Bedankt voor de leuke verrassingen thuis aan iedereen.


Nu gaan we enkele dagen rust inbouwen en dan zal het gewone leven zijn gangetje gaan.!!




Liefs van ons drietjes


M&M&M-L

dinsdag 4 december 2007

Toch woensdag naar huis??...

Dag allemaal,

Indien morgenvroeg (woensdag) geen berichtje van ons op deze blog verschijnt hangen we ergens in de lucht .... en zijn we woensdag namiddag terug op ons vertrouwde plekje... eindelijk thuis...

PS: zelfde vluchtnr KL410 en aankomst (10.40u) op Schiphol, vandaar per auto naar huis.

Liefs van ons drietjes
M&M&M-L

maandag 3 december 2007

Het weer in Moskou moeit zich nu ook al ... weer GEEN afreis op dinsdag!!

Dag allemaal,
Net (03.45u KZ tijd) telefoon gekregen dat er mist in Moskou hangt en de vlucht van de tolk 4 uur vertraging gaat hebben. Het gevolg is dat we weer niet kunnen afreizen....!! We zullen nu snel onze tickets moeten annuleren voor 08.00u en dan om 09.00 nieuwe tickets boeken voor woensdag, wellicht zelfde vluchtnummer en tijd!!
Deze nacht hebben we alles wat over was van het eten (suiker, brood, melk, confituur, kaas et.. )buiten gezet voor de mensen die het hier veel minder goed hebben. Ondertussen is het al verdwenen! Het hele appartement is leeg en opgeruimd, maar, dat is nu het minste van onze zorgen...!!
Later op de dag laten we weer.... definitief weten wanneer we vertrekken... als we hier ooit wegraken tenminste.... (grapje)

Tot straks
M&M&M-L

We komen morgen dinsdag 04 december naar huis!!!!



Morgen dinsdag 04 december reizen we naar huis!!


Lieve allemaal,


Terwijl ons Madina per GSM het thuisfront op de hoogte brengt van ons vertrek schrijven wij nog vlug onze laatste blog hier in Almaty.
Hartelijk dank voor alle mooie mails, reacties via onze blog en de brieven die jullie ons stuurden. Ze waren hartverwarmend en hebben ons enorm gesteund tijdens ons lange verblijf hier in Kazakstan. Ook bedankt aan de mensen thuis die ons hebben geholpen met het regelen van allerlei zaken die plots nodig waren door ons onvoorzien verlengd verblijf! Ook dank aan onze werkgevers voor hun begrip, ook dank aan HKM in Beerse.
De periode was emotioneel en intens mooi, en we zijn mama en papa geworden van Madina, een pracht van een meid! Via onze blog is ze al een beetje in jullie leven gekomen en we kijken er naar uit om ze met jullie te laten kennis maken, maar gunnen haar nog even de tijd om te wennen aan haar nieuwe omgeving.
Nogmaals bedankt aan iedereen.
Lieve groetjes van ons drietjes
M&M&M-L

Onze vlucht gegevens:

Vluchtnummer KL410
Vertrek Almaty om 08.20u KZ tijd
Aankomst Schiphol (Amsterdam) om 10.40u Ned. tijd.
Vandaar per auto naar huis!!!

zondag 2 december 2007

Dinsdag komen we eraan....





We komen eraan!!
Het weekend was koud en grauw, maar het goede nieuws is dat we dinsdag vertrekken naar huis. Het was weer een heen en weer gecommuniceer of het wel of niet dinsdag door kon gaan. De kosten van de vlucht naar Moskou heeft Stefan voorgeschoten om ons niet onnodig door het koude weer te sturen tot bij Karen, daar zou het geld opgehaald worden. De tolk vertrekt maandagmorgen en keert dinsdag om05.00u terug en wacht ons op in de luchthaven om ons daar de nodige documenten en paspoorten te overhandigen. Ons vertrek is voorzien om 08.20u KZ tijd, en we zullen op Schiphol arriveren om 10.40u Ned. tijd. Daar worden we opgehaald door mijn broer die ons dan eindelijk richting Rotem zal brengen, dus niet in Berchem zoals eerder gepland. (het thuisfront controleert best dinsdagmorgen even de blog … moest er toch weer iets zijn mis gelopen…)
Morgen, maandag publiceren we allerlaatste blog met de up to date gegevens….
Tot morgen, liefs van ons drietjes
M&M&M-L