zaterdag 10 november 2007

Sneeuw in Almaty!









Het weer maakt hier bokkensprongen, de ene dag mooi warm en zonnig, de volgende dag een pak sneeuw en koud!! Binnen genoot Madina van het mooie landschap, eenmaal buiten was de pret er vlug van af… We hebben er dan maar een gezellige binnendag van gemaakt. Het witte landschap gaf ons een vervroegde Kerstgevoel!! In de namiddag zijn Koen en Denise even langs geweest met de mooie foto’s van hun hartendiefje! Ze stralen als ouders bij hun schattig dochtertje. Morgen, zondag zou het terug zonnig worden en plannen we een uitstapje met de kabelbaan. Deze namiddag, zaterdag, gaan we een bezoekje brengen bij Karen en Estee, en maken van de gelegenheid gebruik om nog wat inkopen te doen in Silk Way City.
Verder rest ons niets anders dan af te tellen… maar proberen de dagen hier zo aangenaam mogelijk te houden!!

PS: Wendy, Kristof, Laure en Lotte en heel de familie, van ons een heeeel dikke knuffel en van harte proficiat met de geboorte van “Ruben” .!!

Veel liefs en tot volgende blog
M&M&M-L.

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo Kazakhjes,
Winterse taferelen! Mooi toch...maar Madina-Lisa moet er precies nog aan wennen. Dat is wel eigen aan kleine kinderen. Hebben dat ook meegemaakt. En ja een vervroegde Kersttijd...als jullie terug thuis zijn, zal het niet meer zo ver af zijn. Alvast een mooie tijd om met en van elkaar te genieten. Hier is het nu stormweer en kennen we niks anders dan regen!
Ons belgiekske bestaat nog effe, doch het is tussen hangen en wurgen! Ze gaan weer iets speciaals uit hunne hoed moeten toveren...maar wat zal het zijn. De postjes zullen toch opnieuw verdeeld moeten worden.
Voor het overige stellen we het gezond en wel.
Lieve groetjes en kusjes van Irene en Guy

Anoniem zei

Hallo Marcella,Mathie en poppemie,
wat een verschil met vorige foto's zeg. Zo opeens...sneeuw. Maar,
of we nu genieten van een zonnige dag, een herfstdag met vallende blaadjes of een sneeuwlandschap, maakt niet uit.Iedere keer opnieuw komen we stralende, gelukkige gezichtjes tegen.(alhoewel, die sneeuwbal had blijkbaar niet veel succes bij jullie dochtertje)
In Maaseik alles goed, iedereen is braaf en op de PC als achtergrond kunnen we Madina-Lisa bewonderen.
Maar toch Marcella, heel voorzichtig... ik mis je!Komt wel weer goed.Hou jullie knusjes warm!
Lieve groetjes en stevige knuf.XXX
Josee en Polly

Anoniem zei

hallo M M en Madina wat een mooi weertje bij jullie gezellig winters weer hier is het veel minder storm regen wind geen weer om een hond uit te laten maar ja dat kiezen we niet zelf he fijn om te zien dat het jullie goed gaat nog even en alles ligt in de plooi verder allis oke nog vele knuffels van ons allen

Anoniem zei

Hallo Marcella,Mathy en Madina,

Fijn jullie drietjes zo gelukkig te zien. Kijken uit naar jullie thuiskomst. Operatie goed gelukt,kan beide armen weer gebruiken. Anita wordt op 29.11 geopereerd in Pellenberg aan haar rug.

Anita en Maurice

Anoniem zei

Dag drie m-tjes,
Wat een prachtige foto's alweer, in de sneeuw,een heerlijk wandelweertje! Maar niet zo heerlijk voor Madina lisa zo te lezen.Dat kleine ukje zal het te koud vinden en zich liever geborgen voelen bij jullie beidjes, knus binnen op het appartement.Er zal voor haar nogal een wereldje opengaan als ze haar thuis ziet, zoveel ruimte en knusse gezelligheid in jullie prachtige huis.Vele groetjes en lieve knuffeltjes tot vlug! Janien

Anoniem zei

Lieve petere, tanteke en madina-lisa

Hier (nog) geen sneeuw, koud is het nochtans wel...
We kijken vooral uit naar jullie thuiskomst! Het zal vooral voor de kleine madina-lisa ogen uitkijken zijn bij al het nieuwe in haar nieuwe landje!

Hier bewonderen we tot nu toe nog steeds Ruben: echt een mooi bazeke! Heb papa en mama al beloofd dat we in de komende jaren hun nog veel kleinkindjes gaan bezorgen! :-) ze zijn het nu toch al gewend he :-)

Tot binnenkort!
inge

roger-anita zei

beste Marcella,Mathy en Madina,het is fijn jullie te zien en te volgen,jullie hebben een schat van een dochtertje. Nogmaals proficiat,we hopen U allen vlug terug te zien,verder nog vele lieve groetjes uit Dilsen en een dikke kus aan Madina
Van Roger en Anita