maandag 12 november 2007

Kok Tobe!






Zaterdag een kort bezoekje aan Karen en Estee. Daar ontmoetten we Els met Isaura en nog 2 onlangs aangekomen adoptie mama’s. Het weer was nog koud, winters, en zijn op tijd naar huis gegaan. Om 18.00u is het hier trouwens pikdonker en vertoef je best niet meer op straat!
Zondag een uitstap naar Kok Tobe. Deze plaats bereik je met de kabellift. Het is daar heel aangenaam vertoeven, een ander zicht op Almaty City en de bergen. De lucht is er merkelijk beter. Voor de kinderen een speeltuintje en pluimvee, eveneens restaurantjes en souvenirwinkeltjes.
Vandaag staat de kapper op het programma …..
Veel liefs en tot volgende blog
M&M&M-L.

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Goede morgen Madina-Lisa, Marcella en Mathie,
Hier is het nu 9 uur, een verschil met jullie van 5 uren.(wintertijd)
Met het dagelijks leven en bekijken van de blog is het alsof we ook in Almaty zijn.
Geniet er nog van.
Op dit ogenblik schijnt er te Genk het zonnetje, maar voor hoelang nog?
En kan jullie dochtertje al een woordje nederlands?
Vele lieve knuffels van ons beiden
Irene en Guy

Anoniem zei

hoi,

jullie hebben daar al heel wat van de omgeving gezien en wij ook met jullie zo een beetje door de mooie foto's

we kijken al uit naar de volgende foto's met de nieuwe kapsels

groetjes uit smeermaas

van jos, els & zoë

Anoniem zei

tante bert en nonk ludo hallo hier zijn we weer wat een mooie fotos het uitzicht en natuur is ook heel mooi geniet er maar van hier alles oke hopelijk kennen we jullie met het nieuwe kapsel toch een beetje belgie s haha nog een aantal weekjes en dan komt hier de goede Sint zullen alvast een bordje zetten voor de kleine Madina nog vele kusjes van ons allen

Anoniem zei

Hallo lieve Madina-Lisa, Marcella en Mathie,
Zo, terug van weggeweest, het waren sportieve doch aangename dagen welke we bij Bob en Chris in Schotland hebben doorgebracht. Ben er een hele tijd mee bezig geweest om al de foto's en jullie blog verslagen te lezen. We hebben er ook kilometers en km gewandeld en geklommen, en dan kom je maar nu en dan en paar mensen tegen. Sommige van onze foto's kunnen we vergelijken met die van jullie, al die heuvels en bergen en sneeuw, ook wij zijn s'morgens wakker geworden en alles was wit.Het is daar werkelijk prachtig en zo rustig daar in de bergen dat je best een tijdje kunt rijden zonder een auto tegen te komen, wel wat anders als wat jullie schrijven, en dan nog niet van die zuivere lucht gesproken!!! Zoals jullie van Irish-koffie hebben genoten zo hebben wij dat met de goede Schotse wisky gedaan. t'Was wel zielig die foto van dat groepje weeskindjes. Ons kaartje en pakje welk wij half september verstuurde, heeft de post ons terug bezorgd, spijtig, jullie krijgen het als jullie terug thuis zijn. Limburg is daar goed vertegenwoordigd, fijn dat jullie zo'n goede vrienden en contacten daar hebben. Madina-Lisa is een echte dieren vriend, vooral vogels daar is ze echt verzot op he!!!
Ene, wordt het voor jullie allen een Kazahkstaans kapsel ?? Lieve familie daar, geniet maar van elkaar en van de dagen die jullie nog resten.
Nog vele hartelijke groetjes en een dikke kus voor Madina-Lisa

Anoniem zei

Hallo jullie drietjes,
mooi zeg,zo te zien kunnen jullie toch van gezellige uitstapjes genieten.Nu begint het te korten, we zitten bijna half november...het gaat vooruit.
Maak er samen,iedere dag opnieuw,een onvergetelijke dag van.
Dikke knuffel en XXX
Josee en Polly

Anoniem zei

Gewéldiig kindje é =D

Byééee Xx

Anoniem zei

srry énn da was iik =D

Anoniem zei

Floor Dus...!


Xx

Anoniem zei

Hallokes!!

Als ik zie hoe koud het daar is, zal ik morgenvroeg toch al iets minder bibberen... :-)

Hebben jullie al een idee wanneer jullie precies nr huis kunnen?
En m'n pakje al gearriveerd?

Grtz
Inge