donderdag 8 november 2007

Gorky Park!








Woensdagmorgen, weer een mooie zonnige dag. Vroeg vertrokken richting het GM (Glory Memorial Park) park. Even halt voor een drankje en koekje voor ons Madina en van daaruit verder richting Gorky Park. Voor ons een flinke wandeling van 1 1/2 uur. Het Gorky Park is een zeer mooi aangelegd park en aangenaam te vertoeven. Momenteel drukke bezigheden in het park met snoeien en opnieuw aanplanten. Aan de achterzijde bevindt zich een klein pretpark voor the kids, en daar achter een kleine dierentuin. Opmerkelijk veel roofvogels, maar ook zebra’s, katachtige, vogelsoorten et.. Voor ons Madina waren natuurlijk haar cocco’s (vogels) het meest interessante en kregen dan ook haar meeste aandacht!! Na de picknick terug richting ons appartement, onderweg viel Madina zoals gewoonlijk in slaap in de buggy. Thuis aangekomen was ons Madina natuurlijk uitgerust en springwakker, en wij … uitgeteld…!! Verder een rustige namiddag op ons appartement doorgebracht!

PS: Luc D en Annick O: leuk te horen dat er binnenkort in de fusie Dilsen Stokkem 3 Kazachjes gaan vertoeven!! We duimen voor een snelle afreis voor jullie naar KZ!
Maurice en Anita: Maurice een spoedig herstel.

Tot volgende blog en liefs van ons
M&M&M-L.

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Halo Mathie en Marcella,

Zte zien kunnen jullie nog genieten van het betere weer.
Hier is het echte herfst nu,maar da hoort er nu eenmaal bij.
Aan de foto s tezien loopt het bij jullie op wielletjes.
En dan nu het grote nieuws:een flinke kleinzoon is er geboren bij ons Wendy.
Alles goed met moeder en zoon RUBEN.
Met ons is het natuurlijk ook goe he.
groetjes en vele kusjes

tilly en albert

Anoniem zei

Hallo M+M+M.
Weer hele leuke foto's,maar ik maak mij toch een beetje zorgen om Marcella want ik vind dat ze zo smalletjes begint te worden.
Het is hoog tijd dat jullie naar huis komen.
Amuseer u nog en tot de volgende keer

Groetjes Sonja en Louis

Anoniem zei

Hallo jullie drietjes,
toch weeral zo een mooie foto's.
Madina-Lisa heeft er zo te zien samen met mama en papa weeral fijn kunnen van genieten.(mooi park)
Het lijkt me wel een heel vinnig kadetje.Ze ziet er toch zo schattig uit.Lieve groetjes en XXX
Josee en Polly

Anoniem zei

Hallo M M en M L zo te zien genieten jullie van het mooie weer ginder hier niet zo goed als daar Madina geniet er echt van zoveel nieuws wat ze allemaal ziet he verdergaat hier alles zijn gewone gangetje enbijna weer een week verderhet einde is in zicht nog vele groetjes en kusjes van ons allen tot volgende zitting haha

Anoniem zei

Ook hier in Leut weinig nieuws.
Ik tel af net als jullie, maar dan met tegengoesting, want begin december moet ik terug beginnen werken. daarom vorige week nog met ons drietjes gaan genieten van mooi weer en mooie omgeving in zwitserland. En ja, het is zoals jullie schrijven en laten zien op de foto's: ook wij genieten dan van elk klein nieuw dingske wat aaron doet en laat zien!!
dus, ik zou zeggen profiteer er nog van daar, laat het ook nog wat vakantie wezen als gezinnetje en dan zal het moment van terugkeren des te sneller daar zijn!!

Vele groetjes en een dikke knuffel voor Madina
van Ilse, Nico en Aaron
(en mama en papa, ivan en natalie ook natuurlijk)

Anoniem zei

hoi, marcella, mathie en Madina Lisa,
het is fijn te lezen dat jullie je daar toch nog wat kunnen bezig houden en af en toe eens een bezoekje krijgen van vrienden van het thuisfront. De kiekjes van de bezienswaardigheden daar zullen voor Madina als ze hier haar thuis haven heeft dikwijls bekeken worden denk ik. Geniet nog van de tijd die jullie daar nog rest. Wij tellen hier ook al af.(het is alsof we op de goede Sint wachten) deze keer geen snoepjes maar een gelukkig gezinnetje dat dan naar huis komt.
Gr. en een dikke knuffel van ons hier Tony en Mia

Anoniem zei

Hallokes!

anderhalf uur wandelen: da verdient toch wel respect... :-)
hier is het vooral stormachtig weer en daar kan een mens wel wa triest van worden. zoals mama en papa al eerder zeiden: dit wordt een zeer productief jaar voor de familie donders: ilse, wendy en jullie: elk een telgje bij!
we kijken uit nr jullie terugkomst!

Inge