zaterdag 3 november 2007

Laatste bezoek aan het babyhuis.





Gisteren hebben we het postkantoor gevonden, het lag twee straten verder van ons appartement.

Vandaag om 10.00u samenkomst bij Karen om van daaruit goed gepakt (cadeautjes en taarten) te vertrekken naar het babyhuis. In tegenstelling tot was afgesproken liet men ons vrijdagavond weten dat er maar 1 persoon per familie mee mocht, ook geen kindjes. Wij hadden toch al zelf de beslissing genomen Madina niet mee te nemen om haar de confrontatie met het babyhuis te besparen. Tijdens ons bezoek is Marcella op het appartement van Karen gebleven met Madina en Estee. We werden ontvangen op het kantoor van de directrice. Na het afgeven van de cadeautjes kregen we een korte rondleiding in het babyhuis en werden de leefgroepjes bezocht. Ook mochten we nog vragen stellen. Het doet toch wel iets met je als je al die andere kindjes daar ziet. Hopelijk krijgen zij ook binnenkort een mama en papa.

De zaterdagnamiddag is het weer rustiger op straat, studenten hebben enkel in de voormiddag les. We hebben onze inkopen gedaan en zijn met Madina wat gaan schommelen, op de wip zitten et... ze is een echt buitenkindje. Van zodra we de woorden "buiten" of "schommelen" gebruiken is ze niet meer te houden:-))


PS: brief Chris M: toegekomen. Pakje Marij toegekomen.


Veel liefs en tot volgende blog

M&M&M-L

12 opmerkingen:

Anoniem zei

Dag mijn 3 schattekes,
laatste bezoek aan het babyhuis ook weeral achter de rug.Traag, maar zeker,in gedachten, terug richting België.Die kindjes op de bankjes wachten dus nog op een mama en papa...Hopelijk mogen ze ooit gelukkig worden zoals jullie Madina-Lisa, en kunnen ze opgroeien en genieten van een warme thuis en liefdevolle ouders.
Awel, mama en dochter op de wip... het mag er zijn.De papa zal wel trots zijn op zijn twee metskes(meisjes).Lieve groetjes en dikkeX
Josee en Polly

Anoniem zei

hallo hier zijn we weer fijn dat alles goed verlopen is nog even en jullie zijn weer terug in het land zo te zien gaat het prima met de kleine Madina Lisa nog even en alles is achter de rug dan kunnen jullie genieten als een gezinnetje en haar zien opgroeien tot een grote meid verder is hier geen nieuws alles in orde nog vele groetjes en knuffels van ons allen

Anoniem zei

Hallo fam. Donders
Onze P.C. is een tijdje geblokeerd geweest, maar hier zijn we weer.
Een dikke proficiat met jullie dochtertje.Wat een moment, om nooit te vergeten! Maar goed dat Madina-Lisa zo graag kusjes geeft, want wij willen er zoooo graag eentje van haar hebben.
Was het al maar december....
Dikke knuffel voor jullie 3tjes
Freddy, Gaby en fam.

Anoniem zei

Hallokes!!!

Ben blij dat het voor jullie nu richting "thuis" gaat... Nog even doorbijten en Madina Lisa Donders zet voet op Belgische bodem en dat met een nieuwe mama en papa aan elk handje... :-)

Kussies en knuffies
Inge

Anoniem zei

Hallo Donderkes,

We zijn pas terug van een paar daagjes Italië. Het was èrg plezant en ontspannend, maar we hebben jullie verhalen gemist. Het eerste wat we deden toen we thuis kwamen: de computer aanzetten en alles gulzig lezen...
Het doet ons deugd om te horen dat Madina-Lisa eindelijk 'nen Donders' is. Dit is het lang verwachte moment en een dikke proficiat ervoor!
Jammer dat jullie pas in december terugkomen, maar ook dat moment zal sneller daar zijn dan verwacht... Nu moeten jullie gewoon plezier maken, genieten van Madina-Lisa, van haar guitigheid en speelsheid. Dat is het allemaal dubbel en dik waard...
Nog héél veel plezier en zalige momenten,

Tot gauw,
Danny, Carine, Janne en Floor.

Anoniem zei

Beste Marcella en Mathie,
We hebben jullie verhaal via Christine van op de kantlijn mee gevolgd. Zonet hebben we de foto's en de brieven gezien. Wat een schatje van een kind. Nu Madina bij jullie is zal de tijd waarschijnlijk wat makkelijker voorbijgaan. Succes en tot in België. Groeten van Fien en Paul

Anoniem zei

beste Marcella, mathie en mathida

Proficiat met de officiële benaming "Donders" van jullie dochtertje.
Nog maximaal 1 maand en dan terug richting Belgie. Een prachtig moment, zeker met de feestdagen voor de deur. Samen Kertsmis vieren en klinken op het nieuwe jaar 2008.
Geniet nog samen van het thuisland van Mathida,.
Groetjes van liliane, eric en kids

Anoniem zei

Dag Marcella en Mathie
Een duikke proficiat met jullie nu oficiele dochter Madina Donders
Ik hoop dat jullie een fijn en gelukkig leven hier in belgie mogen hebben met jullie drieen
Het gaat jullie goed en tot later op het werk jaak

Anoniem zei

Beste Marcella en Mathie,

Met Allerheiligen in Stokkem geweest en gehoord van de officiële naam van jullie dochtertje. Een dikke proficiat vanuit Hasselt! De foto's op deze blog spreken voor zich en het is fijn om jullie alledrie te zien stralen van geluk. We kijken er naar uit om de jongste spruit van de familie te ontmoeten,... als jullie terug in België gesetteld zijn natuurlijk.

Mariella

Anoniem zei

Ik ben gék van Madina !


=D


*Doeii Xx*
Floor

Anoniem zei

Hallo marcella en mathie,
eerst en vooral de groeten van ons en het goede nieuws van jullie drietjes,er ligt al behoorlijk wat sneeuw ginds en de dagen korten zeer snel ,ook hier in dilsen is het ook koud en vroeg donker.We wensen jullie nog heel vele leuke momenten samen en een goede thuiskomst.


Marleen ,danny en marcin

Anoniem zei

Pretty! This was an extremely wonderful article. Many thanks for supplying this info.



my web-site; laser cellulite treatment