maandag 1 oktober 2007

Weer wat nieuws.... MAILEN IS WEER MOGELIJK!!




Blij dat het weer maandag is. Bezoek Madina.

Alleen Karen en wij worden nog s'morgens opgehaald om naar het weeshuis te gaan daar de andere kindjes reeds op het appartement verblijven. In het weeshuis (babyhuis) ontmoeten we Ajgoul (coördinator KZ) en onze tolk. Op de vraag of we Madina vandaag kunnen meenemen kregen we plots het antwoordt dat Madina nog maar 1 1/2 maand verbleef in dit weeshuis wegens renovatiewerken in haar eigen weeshuis. Ze konden haar nu niet meegeven daar ze eerst toestemming moeten vragen aan de directrice van haar eigen weeshuis. Vraag van ons: met wie hebben dan afgelopen vrijdag het gesprek gehad?? We vallen weer van de ene verassing in de andere. We zijn wel van plan te blijven aandringen.

Madina van haar kant bloeit met de dag meer en meer open. De woordjes waarop we zolang gewacht hebben komen er nu in overvloed uit.... wel in het Kazachs! Ze begint zich ook al te uiten zowel in positieve als negatieve zin. Vandaag heeft Marcella dat mogen ondervinden. Toen Marcella even aandacht schonk aan Estee van Karin liet ze duidelijk merken dat haar dit helemaal niet zinde. (morren, proberen te slaan naar mama, en ze zette zelfs haar tandjes in Marcella's schouder.) Van een driftkikkertje gesproken. Marcella heeft heel boos gekeken (of wat dat ook inhoud...) enfin het maakte indruk op haar en nadien kon de liefde weer niet op van beide kanten!!

De soep die we reeds hadden klaargemaakt voor ons drietjes zal nu opmoeten met ons tweetjes... Duimen maar weer!



PS: we kunnen momenteel geen mails meer ontvangen en versturen via telenet.



Liefs van ons

M&M&M

11 opmerkingen:

Anoniem zei

hallo jullie
wat een tegenslag alweer, moet dat nu juist allemaal bij jullie gebeuren, maar ja wij blijven zeker duimen dat deze week nog alles goed komt en jullie dan Madina voorgoed mee krijgen
nog een hele dikke knuffel en zeker twee dikke duimen van ons allemaal
paul marijke hilde en evy

Unknown zei

Hallo M&M&M,

We gaan jullie dus nog wat langer moeten missen... dat is natuurlijk niet zo'n geweldig nieuws. Maar blijkbaar trekt Madina zich al deze zorgen niet aan zolang ze maar bij jullie kan zijn. Het is leuk om te zien en te lezen dat ze zich zo goed voelt bij jullie. Kan ook niet anders...
Groetjes en veel succes,
SArah enJoost

Anoniem zei

Hoi,

Ik kom elke dag even piepen naar jullie verhaal!! We duimen mee dat Madina nu snel mee mag naar jullie appartement!!!!!

Grts,
Chantal, Johan, Jitse, Tjalle, Teije en Yira

Anoniem zei

Hallo,
Jammer dat het voor jullie allemaal zo moeilijk verloopt, toch de moed maar niet verliezen want binnenkort kunnen jullie Madina voor altijd in jullie armen sluiten en dat is toch iets om heel zeker naar uit te kijken. Ik volg jullie verhaal elke dag en dag na dag hebben jullie prachtige foto's.
Heel veel groetjes,
Marleen Janssen
Ter Engelen

Anoniem zei

Spijtig dat het allemaal niet verloopt zoals verwacht, maar .... volhouden is de boodschap, het komt allemaal in orde !
Laat mij weten als jullie weer persoonlijke mails kunnen ontvangen. Ik heb vandag navraag gedaan voor de mogelijkheden die er zijn voor Marcella's werk (gezien nu alles toch langer gaat duren)

Vele groetjes,
Christine

Anoniem zei

Dag Marcella & Mathie,

Van harte gefeliciteerd met jullie gezinsuitbreiding. De gelijkenis is treffend. Dat zie je toch duidelijk aan de alom stralende gezichten!

Heel tof dat jullie ons op de hoogte houden.

Allerbeste wensen vanuit de Verenigde Staten.

Thieu

Anoniem zei

Hallo jullie drietjes,
heb om 13.30u jullie verhaal al gelezen maar heb gewacht tot de foto's er waren.Heel mooi!!Marcella, je staat er met je lieve dochter zo mooi op, stralend, zo precies van...hier heb ik het goed, voor mij mag het zo blijven.Maar toch..nieuwe week, nieuwe wensen, nieuwe dromen, ze gaan echt waar vlug in vervulling komen.Fijn dat Madina-Lisa nog enkel oog heeft voor mama (daar hoort papa natuurlijk ook bij)en dat mama nu maar niet meer te veel met andere kindjes bezig is.Toch een slimmertje.Geniet van iedere dag en kopje omhoog,het komt wel goed.Een heel gezellige week met veel liefdevolle momenten.DikkeXXX
Josee en Polly

Anoniem zei

Lieve petere, tanteke en madina-lisa

het is toch een heel gedoe... van het kastje naar de muur...
maar een beetje aandringen kan geen kwaad zeker... Binnenkort heeft ze de mama helemaal voor zich alleen!

Groetjes
Inge

Anoniem zei

Hoi M&M&M

Ze blijven daar goed bezig seg!
Nu maar goed dat Madina het zo goed doet!!En dan de papa en de mama.. Heerlijk toch.
Allez nu maar hopen voor morgen, Wij duimen weer!
Heel veel liefs
xjes Evah

Anoniem zei

Hallo alle drie,
Niet zo'n fijn nieuws om te vernemen, maar laat de moed niet zakken. Wie weet is er snel verandering in het vooruitzicht. Geniet intussen met volle teugen van Madina en vooral kop-op!!!!
Groetjes, Frank

Anoniem zei

Dag lieve M en M en M-L,
Ja, gelukkig de zondag is weer om he!
Het houd precies niet op, maar geduld is een goede deugd, in het leven zit het soms wel eens tegen maar onthoud geduld is de sleutel tot het paradijs.Fijn dat Madina-Lisa zich meer en meer verstaanbaar begint te maken, maar Marcella en Mathie, een blik van jullie dochtertje en jullie
verstaan wat ze zeggen wil.Een kind is als een bloem, om haar te doen bloeien heeft ze veel liefde en koestering nodig, breng daarom maar alle tijd die jullie krijgen samen met haar door ook al is ze nog niet op jullie appartmentje. In het leven zit het wel eens tegen, maar onthoud steeds goed dat lachen wonderen doet!!
Vele groetjes en en knuffel voor Madia-Lisa