dinsdag 2 oktober 2007

Een koude grauwe natte dag




De ochtend begon grauw en koud en in de late namiddag is het goed beginnen te regenen. Op enkele dagen tijd maakt de temperatuur een enorme duik, even wennen voor ons, ook wordt de verwarming pas opgezet op 15 oktober!! In afwachting heeft Marcella zich vandaag een warmwaterkruik aangeschaft..

Wat betref ons bezoek Madina: we werden in een andere ruimte ontvangen dan normaal. Een soort therapieruimte, in de hoek een sportraam, een ballenbad, looprek, piano et.. In het aangrenzende lokaaltje waren 2 kindjes voor een spiegel woordjes aan het oefenen met we zullen haar de logopediste noemen. Leuk om dit ook eens mee te maken.

Marcella mag vanaf vandaag Madina gaan ophalen en terug brengen in haar leefgroepje. Het afscheid met Madina wordt almaar moeilijker, ze klamp zich enorm vast aan Marcella en er komen veel traantjes aan te pas... Madina verkeert momenteel tussen 2 werelden in, haar leefgroepje en de individuele aandacht die ze van ons krijgt. We zijn er wel van overtuigd dat iedereen in het weeshuis zijn uiterste best doet voor de kindjes, wel te verstaan met beperkte mogelijkheden!

Vanaf vandaag gaan we om de andere dag "bloggen". (hebben de laatse tijd moeilijkheden met de verbinding, zeer traag netwerk et..) Moesten we ons Madine thuis krijgen gaan we dit wel onmiddelllijk melden op de blog.


Veel liefs en tot de volgende blog

M&M&M


PS: Chris Maes: 2é leuke brief ontvangen, merciekes. Hilde D: mails ontvangen, fijn!

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Lieve Madina-Lisa, Marcella en Mathie,

Het is daar nu even grauw en nat als hier te Genk.
Aan de foto's te zien, geniet jullie dochtertje van dag tot dag meer en meer van haar mama en papa!
Zij heeft dan ook zo een vertederende glimlach, die harten doet smelten.
Hou jullie verder warm en tot wederhoren.
Lieve groetjes en dikke kussen
Irene en Guy

Anoniem zei

Hallo Marcella, Mathie en Madina-Lisa,
ik heb vandaag héél lang naar de mooie foto's gekeken.De foto met jullie drietjes is wel heel apart.Moeilijk te beschrijven, maar
je ziet dat jullie schatje, eens samen met mama en papa ontzettend ontspannend kan genieten.Het is echt wel een mooi meisje.Kan me wel voorstellen dat afscheid nemen héél moeilijk is.Nog efkes geduld en dan moet ook dit niet meer.XXX
Josee en Polly

Anoniem zei

Halo Marcella en Mathie?
De foto s worden elke dag mooier.
t is echt genieten om ernaar te kijken,hoe gelukkig jullie samen zijn.Het weertje hier aan zee zal wel van het zelfde kaliber zijn als bij jullie.
T is te hopen dat Madina heel vlug mee mag naar jullie stekje daar.
Nog even geduld,en dan komt het wel goe.
Dikke kussen en veel knuffels

tilly en albert

Anoniem zei

Lieve petere, tanteke en madina-lisake

Heb hier al een projectje van de zolder gehaald. Hoop dat het nog een beetje goedkomt... :-) Volgt bij thuiskomst...
Hier nat, donker en bibber bibber...
Valt het contact met de Kazahken ondertss al wat beter mee?

Groetjes
Inge

Anoniem zei

Dag Tante en Nonke,

Terug even wat bijgebeend met jullie leuke posts op de blog.

De foto's zijn echt top en ik zie toch echt wel dat M-L heel gelukkig is met jullie en alle aandacht. Het zal vast niet meer lang duren vooraleer jullie haar eens mogen meenemen, alhoewel logica's al eens kunnen verschillen van land tot land natuurlijk.

Dat maandje langer zal ook wel meevallen. Dat worden later bijzonder leuke verhalen om aan jullie dochter te vertellen. Qua anekdote kan dat tellen.

Veel succes nog en tot hoors!


Groetjes, Karen

ps: ik heb ervaringen (jammer maar helaas) met trage internetverbindingen in het buitenland en minder internetten in combinatie met waanzinnig veel geduld is de oplossing om je niet te veel te storen aan het ontbreken van dat stukje luxe waar wij dus eigenlijk niet meer bij nadenken.

Unknown zei

Hallo Madina-Lisa, tante Marcella en nonke Mathie
Jullie blijven stralen en genieten echt van elkaar. Geduld, het is niet gemakkelijk, maar hopelijk komt het snel goed en mogen jullie haar meenemen.
Het weertje hier zal wel even nat en koud zijn als bij jullie, wennen, maar ook niks aan te doen.
Tegen sommige dingen staan we nu éénmaal machteloos.
Veel plezier en geluk... groetjes Lotte en Laura, Wendy en Christof.

Anoniem zei

Dag Mathie en Marcella,

Hopelijk kunnen jullie snel Madina-Lisa meenemen naar het appartement zodat het afscheid niet meer zo zwaar is. We volgen uw verhaal en duimen voor jullie drietjes.
Dirk en Christel