maandag 8 oktober 2007

Kijk eens hoe mooi ik zeepbellen kan blazen...






Vandaag een superleuke bezoekdag. Ik ben deze morgen Madina gaan ophalen in haar leefgroepje. Ze kwam op dezelfde manier naar mij toegerend als bij Marcella! Om te smelten :-)

Het bezoekje begon zoals elke dag, een petit gervais, banaan, koek en sapje. En dan ravotten, vindt ze superleuk, rollen over Marcella heen, ik moet haar hoog in de lucht zwieren, het kan niet gek genoeg zijn. Om weer eens van spelletje te veranderen dachten we haar vandaag eens te leren zeepbellen blazen. Ongelooflijk hoe snel ze hiermee weg was. Ze is er een half uur mee bezig geweest.

Voor het afscheid aangenaam te maken hebben we naar oplossingen gezocht. Zaterdag was het ons gelukt door het afscheid zeer kort te houden. Vandaag hebben we het advies gevolgd van Hilde (collega Marcella) om een foto van ons beiden mee te geven naar haar leefgroepje zodat wij toch nabij blijven voor haar. De nanny begreep de bedoeling direct en heeft ze zichtbaar geplaats voor Madina. (bij soepbordje, in de namiddag zichtbaar op de kast, en s avond gaat ze mee naar haar bedje) Bij het korte afscheid heeft ze de foto enkele kusjes gegeven en het vetrek verliep heel kalm, zonder tranen, eindelijk. We vertrokken beiden met een heel opgelucht gevoel...:-))

Wat zijn we toch gelukkig met ons Madina en blijven hopen op goed nieuws... maar voorlopig zijn we al blij dat het afscheid zonder tranen verloopt!!

Tot volgende blog


M&M&M

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Lieve Marcella,Mathie en Madina-Lisa,
wat kunnen kleine dingen kersverse ouders toch gelukkig maken.Een afscheid zonder traantjes,héél wat aangenamer,voor iedereen.Zelfs voor ons hier die dit lezen.Goed gedaan,M-L een foto meegeven.Zo kan ze op ieder moment mama en papa een kusje geven en zal ze ook wel op haar manier met jullie praten.Zeepbellen blazen valt ook wel in de smaak.Fijn te horen dat het bezoek zo tof was.Wij hopen,samen met jullie,op nog meer goed nieuws,maar dit van vandaag is heel positief om de week mee te beginnen. Dikke XXX
Josee en Polly

Anoniem zei

Aan het lieve gezinnetje,
Wat doet het goed he, bij jullie vertrek geen traantjes te zien vloeien bij jullie dochtertje.Mathie zo te horen rent ze naar jou al even hard als naar Marcella, jullie band met haar word elke dag sterker en wat zijn jullie toch vindingrijk (fotootje meegeven) zou ik zelf ook niet opgekomen zijn, daar zijn vrienden voor he!!! En dan zo'n klein speeltje meebrengen en er zolang mee spelen, wat een flinke meid. Als elk bezoek zal zijn zoals de twee vorige dan is ook deze week weer snel voorbij en kunnen jullie het volgende weekend misschien samen doorbrengen!!!
Vele groetjes en een dikke zoen voor jullie drie,
Miet en Roger

Anoniem zei

Lieve petere, tanteke en Madina-Lisa

Ik ben bij dat het zonder traantjes gegaan is. Anders voelen jullie je ook niet al te best als je vertrekt he. Voor het slapen een kusje op de foto geven en ze slaapt waarschijnlijk als een roosje...
Ik vind de foto's steeds geweldig... het geeft ons toch een idee hoe het er aan toe gaat.
Als je morgen een kusje geeft, geef je ook maar een kusje van mij! Want haar meter is ook een echte "kusjesmie"... En ze kan het beter meteen leren he!:-)

Dikke kussen, smakkerds en plakkerds
Inge (weer alleen)

Anoniem zei

Marcella en Mathie

We zijn heel tevrede dat jullie nu zelf een kleine spruit hebben. Hopelijk groeit ze op tot een prachtige dochter, dat zal zeker geen probleem vormen met z'n lieve ouders. Op de foto's te zien lukt het jullie goed om je ouderrol te vervullen.
Geniet met volle teugen van jullie gezinnetje. We verwachten jullie zeker eens in Koersel met de kleine spruit...de poppen staan al klaar.

Dikke kussen en knuffels van Louis, Sonja, Karel en Leentje

Anoniem zei

Weer een woordje van aan zee.
Als we op de fotos en jullie berichten mogen afgaan,eigenlijk moeten klikt dat met jullie drie steeds beter en beter.
Over het meekrijgen van Madina;
daar kunnen we eigenlijk alleen maar samen met jullie hopen dat da heel vlug gebeurd.
Da afscheid zonder traantjes is toch ook al veel waard.
Nog een dikke knuffel van ons
tilly en albert

Anoniem zei

Heey lieve buren en Madina-Lisa,

We zijn heel blij dat het afscheid zonder tranen is verlopen :'). Veel aangenamer voor jullie maar ook voor ons schattige buurmeisje !!
Nu alleen blijven hopen, maar vooral afwachten dat jullie Madina-Lisa vlug meekrijgen!!
Het wordt misschien cliché, maar de foto's worden met de keer echt mooier!

Dikke kussen en knuffels van ons allemaal Paul, Marijke, Hilde & Evy