zondag 23 september 2007

Zondag rustdag!






We merken dat vandaag niet een dag is zoals de andere. We missen ons Madina al...

Biuten is het goed te merken aan het minder drukke verkeer dat het weekend is. (zaterdags werkt men hier ook!) We zijn dan ook een frisse neus gaan ophalen, want gisteren avond heeft het voor het eerst een beetje geregend, en vandaag voelt het een heel stuk frisser aan.

We hebben dan maar enkle fotootjes van de directe omgeving en ons appartement genomen. (sober, maar we hebben hier al de noodzakelijke dingen)

F1: buitenzicht appartement

F2: hoofdingang appartement

F3: onze gang

F4: onze living

F5: de keuken (zo zie je wie altijd moet koken!!)


Tegenover ons appartement is er een open keuken waar we de weg naartoe dagelijks gevonden hebben ... naar de pannekoekenbak, heel lekker en kost bijna niets!! Groenten en fruit zijn hier erg duur. Het zelf gebakken brood van de warme bakker is heel lekker, alsook de verse vis die je dagelijks vindt.


PS: Kristel B: hebben pers. mailtje verstuurd, maar lukt niet, proberen het via andere weg.

Algemeen: het versturen van pers. mails verloopt moeilijk en we weten niet zeker of ze aankomen, dus geef een seintje aub.

Aan ons beider families en iedereen die onze blog volgt heel veel liefs

M&M&M

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo daar! Ook een mooie zondag!
Zijn ook maar op verplaatsing geweest om te eten...want hier was de keuken gesloten...zoals altijd op zondag. Maar het heeft gesmaakt.
En dat zal in Almaty ook zo wel zijn met zo'n chef-kok!!! Jullie hebben toch alles bij de hand. Dat is ook een pluspunt.
Morgen is het dan weer Madina-lisadag! Genieten maar! Wij zijn nu aan onze siesta toe!!!
Lieve groetjes,
Irene en Guy

Anoniem zei

hey
Kan begrijpen dat jullie de weg naar eetplaats gevonden hebben. Juist omwille van degene die in de keuken staat(haha). Aan de foto's te zien lijkt het in de vroegere communistische landen overal wel tzelfde. Zo zie je maar hoe goed wij t hier hebben. Denk dat er iemand - hoe klein ze ook is- jullie ook wel mist. Dit zijn waarschijnlijk de meest moeilijke momenten. Nog enige weken doorbijten. Groetjes

Anoniem zei

we zien wel wie er kookt... mr wie ruimt alles op??? :-)

Kusjes
Inge

Anoniem zei

Amai Marcella, ne ferme kok daar achter.Nu kunnen we ons ook een beter beeld vormen hoe jullie daar wonen.Natuurlijk zal het vreemd zijn en dagje zonder jullie dochter, maar morgen is ze er weer. Wij kijken er al naar uit, hoe moet het dan voor jullie zijn.... Genieten maar!
Veel liefs, dikke XXX
Josee en Polly

Anoniem zei

Dag Mathie en Marcella,
Wat fijn om elke dag jullie belevenissen te kunnen volgen. Madina-Lisa ziet er schattig uit en is even oud als ons Kaat: echt een hele fijne leeftijd, geniet hier maar van! Als we jullie zo bezig zien zijn we er zeker van dat Madina met haar gatje in de boter gevallen is in zo'n warm nest. Nog veel plezier met jullie drietjes!
Groetjes, Stefan Gielen & Heidi, Rein & Kaat

Anoniem zei

Hallo M&M&M

Wij hebben hier ook eens kunnen genieten van een mooi zonnig weekend.Heeft deugd gedaan.
Leuk om te zien hoe jullie daar wonen... en vooral zo'n 'kok ' is voor de foto wel leuk! Maar of hij echt kan koken....??
Nog één nachtje slapen ,voor jullie nog een half...is het weer Madina-Lisa dag. Heerlijk hé!!
Dus weer volop genieten!
Tot morgen

heel veel liefs
Xjes Evah

Anoniem zei

Dag alledrie!!

Jullie appartementje ziet er prima uit hoor! De kok wat minder :-p (grapje he Nonke).

De foto's zijn echt geweldig, zeker die met Madina-Lisa natuurlijk. De witte strik op haar hoofd was echt top. De foto met het yoghurtje was ook hilarisch. Het is echt wel fijn dat ze al zo goed zelf kan eten he. Wie nu nog niet vertederd is...

Vele dikke kussen en tot later!!


Karen

Anoniem zei

Hallo Marcella en Mathy,

We hebben nu voor de eerste maal jullie weblog kunnen openen. Waaw, we wensen jullie veel geluk met jullie lieve dochter.

Dikke proficiat!

Geniet er maar van en verder een fijn verblijf in Almaty. Hopelijk vervoegen we jullie snel en kunnen jullie ons wegwijs maken in die grote stad.

Nog veel groetjes en ook proficiat voor de andere koppels. Tot binnenkort.

Riet en Dirk