zaterdag 29 september 2007

Ye ye da da ... ma..m..




We vallen in herhaling, maar vandaag weer een leuke tijd gehad in het weeshuis. Madina kwam binnen en deed teken naar haar schoentjes. Mooie witte met bloemetjes, ze was er enorm fier op. Schoenen worden zeer vaak verwisseld, en het steekt niet op een maatje meer of minder. Vaak verliest ons Madina haar schoentjes omdat ze te groot zijn voor haar minivoetjes... Deze keer was de maat wel ok!! Marcella is het eindelijk gelukt om haar een tijdje alleen in mijn nabijheid op het tapijt te laten spelen. Ze houdt Marcella wel voortdurend in de gaten, want deze mag geen m² wijken! Ze kan echt hard schateren en tussendoor brabbelt ze enkele Kazachse woorden en plots.. ye ye da da.. ma..m, en ze kreeg er niet genoeg van.. ma..m!!


Onze groep wordt elke dag kleiner en kleiner in de bezoekersruimte. Vandaag hebben Nadja en Koen hun Milo meegekregen. Volgens de directrice gisteren was er geen probleem met Madina en dus volgens haar ook geen reden om haar nu al mee te geven aan ons.... vreemde redenering!! Ze zeggen ons voortdurend dat het contact zeer goed zit!! Enfin maar weer wachten..


Nu het allerbeste nieuws!!!! We vernamen gisteren dat de zitting op de rechtbank pas zal doorgaan op 30 oktober!! We vielen bijna van onze stoel. Dit betekent dat wij hier nog een maandje langer zullen moeten verblijven dan voorzien, dit hadden we echt niet verwacht en kwam toch wel even hard aan. (eerst zitting, dan 15dgn beroepsperiode, dan een 10 à12 dgn voor het in orde brengen van visum Madina, dan terugvlucht regelen) Marcella en ikzelf proberen de knop om te draaien en er het beste van te maken. Tussendoor is er wel de praktische mogelijkheid om even naar huis te komen maar in functie van ons Madina vinden we dit helemaal niet verstandig. (hechting) Op het thuisfront zullen we nu wel nog enkele zaken moeten regelen waarvan we voorzien hadden ze zelf te kunnen doen in november. (ook het werk!!) Als we nu ons Madina snel bij ons zouden krijgen gaat deze periode ook wel aangenamer zijn en kunnen we hier alvast beginnen aan ons gezinnetje.


Zo tot morgen of maandag,


Liefs van ons


M&M&M

12 opmerkingen:

Anoniem zei

hallo fam Donders

fijn dat Madina nu ook naar haar papa gaat, maar binnenkort zal ze wel meer naar papa gaan hoor want de meisjes trekken toch naar de papa meestal en vormen zo front tegen mama, ha ha
wel jammer dat het nu een maandje langer gaat duren maar maak u voor het thuisfront maar geen zorgen hoor hier loopt het wel los
nog een hele dikke knuffel voor jullie drietjes en geniet maar van de mooie dagen daarachter
paul marijke hilde en evy

Anoniem zei

Lieve Marcella,Mathie en Madina-Lisa, hoe mooi is jullie dochter toch weeral, en zo fier met haar chike gebloemde schoentjes.Ook met haar mondje gaat ze de goede kant op: da da...ma..m.Zal wel een goed gevoel geven om dit te horen.Maar..
jullie geduld wordt echt wel op de proef gesteld,maar toch...zeker niet mismoedigd worden. Volgende week zal ze wel bij jullie mogen komen,dan gaat alles veel beter.Dan zal jullie dag te kort zijn en dan maar met zijn 3tjes genieten.Met volle teugen!!!
Wij duimen voor jullie.Dikke knuf
Josee en Polly

Anoniem zei

Hallo lieve Marcella, Mathie en Madina-Lisa,
Wij vallen ook dikwijls in herhaling,hoe mooie waren de foto's van gisteren en vandaag weer.Vrijdag waren er wat kleine probleempjes met Madina-Lisa,maar weet je,kleine kindjes kleine zorgen grote kinderen grote zorgen.Ze is echt een flinke en fiere meid,probeempjes is ze snel vergeten en dan is ze weer de stralende ukepuk!!Hoe is het met dat zieke kindje van jullie vrienden adoptie ouders? Straks Ria's verjaardags feestje, we zullen jullie missen
Lieve Marcella en Mathie laat de moed niet zakken,jullie hebben al zoveel opdoffers moeten verwerken neem deze er ook nog maar bij, trouwens er is maar weinig nodig om samen gelukkig te zijn.Wanneer ik al die foto's zie, dan bloeit Madina met de dag meer en meer open, net als de zonnestralen een bloem doen opengaan, zo doen lieve woorden, knuffels en spelletjes Madina-Lisa's gezichtje stralen.
Vele groetjes en een dikke kus voor jullie alle drie
Miet en Roger

Anoniem zei

Hallo M&M&M-L,
Van een merkwaardige redenering gesproken. Maar wie zijn wij om daar over te oordelen! Toch maar volhouden. De kleine Madina-Lisa honoreert dat vast en zeker door haar aanhankelijkheid en haar charmante presence! We zijn blij met het dagelijks contact...zeker met de mooie foto's van het gezinnetje. Zo zien we alles ook dag na dag in de positieve zin evolueren.
Nu gaan we van outfit veranderen om Ria in de bloemetjes te zetten.
Lieve groetjes en xxx,
Irene en Guy

Anoniem zei

lieve petere, tanteke en madina-lisa,

jeetje, nog een maand extra!
praktisch idd niet zo makkelijk, mr dat komt wel allemaal in orde...
in ieder geval, zodra jullie madina-lisa meekrijgen kunnen jullie een thuisje maken voor haar. en hebben jullie ook ruimschoots de tijd om helemaal aan elkaar te wennen.
Kunnen jullie haar ook genoeg foto's laten zien van al die vreemde mensen die hier in België op haar wachten: haar familie.

Vele kussen
Inge
bijna uitgeregend... :-)

Anoniem zei

hoi M&m&M,

Mooie schoentjes!! Wij zijn er vandaag gaan kopen, ze kunnen zo fier zijn... meisjes!!
Weer leuke foto's
Nu hopen dat ze zo vlug mee naar jullie appartent mag. Nog een maandje extra... positief is dat jullie dan wel echt van jullie drie'tjes kunnen genieten.

Maar toch, we missen jullie hier 3xM...
En wat is nu een maand...na zoveel geduld dat jullie al gehad hebben.
Heel veel liefs.
>Xjes
Evah

Anoniem zei

Wat een verhaal hebben jullie te vertellen. Wij leven hier allemaal zo intens mee met jullie belevenissen. Ons Mare en Lize vroegen al of ik ook geen kindje kon adopteren, ze vinden het zo chique. Maar er komt blijkbaar geen eind aan de verwikkelingen, na alles wat jullie tevoren al hebben meegemaakt. Maar ik denk dat haar lieve lach en het feit dat jullie haar elke dag in jullie armen kunnen sluiten veel goedmaken. En ondertussen kunnen wij ook nog wat langer genieten van jullie mooie foto's en elke dag opnieuw achter de PC zitten om jullie nieuwste avonturen mee te beleven.

Heel veel lieve groetjes,
Eliane

Anoniem zei

Hallo daar in het verre Kazachstan,
Met veel interresse lees ik elke morgen jullie verslag,mooi hoe dat kleine meisje zich aan jullie hecht!Met zoveel liefde (aan 2 kanten) komt alles wel in orde en zal die extra maand ook wel omvliegen! Hopelijk krijg je ze snel mee naar jullie appartement zodat het echte leventje met haar vorm krijgt! Vele oprechte groetjes uit Neerpelt,ook zeker van Jean! Hij zal je werk wel opvangen in Hasselt!

Anoniem zei

hallo mattie marcella en de kleine madina gisteren op het feestje geweest van ria hebben veel over jullie gesproken en gedacht nog even geduld dan komt alles op zijn pootjes terecht eenmaal thuis is al het leed vergeten we genieten iedere dag van jullie mooie foto s en nieuws we leven met jullie mee en wachten vol ongeduld naar jullie thuiskomst een dikke knuffel en vele groetjes van ons allemaal

Anoniem zei

hoy mattie en marcella, we leven met jullie mee, hou de moed er in, jullie moeten maar denken na regen komt zonneschijn, wanneer jullie madina mee krijgen naar te appartement zullen jullie de voorbije beslommeringen snel vergeten, want dan krijgen jullie er wat moois voor in de plaats, en zullen jullie dagen nog te kort zijn, zodat ook de bijkomende maand vlug voorbij zal zijn, vele groetjes en dikke knuffels voor jullie lief dochtertje jef en dorine

josee zei

dag Marcella en Mathie, eindelijk heb ik jullie gevonden!! Wat een prachtig kindje hebben jullie, en het zal niet meer duuren als ze mee mag ,ik denk niet dat er veel ouders zijn die zo begaan zijn met dat kleine dutske. Ik volg alles nog goed; tot binnekort. Josee

Anoniem zei

Greetings! I've been following your website for a long time now and finally got the courage to go ahead and give you a shout out from New Caney Texas! Just wanted to mention keep up the fantastic work!

my webpage :: home cellulite treatment