dinsdag 25 september 2007

Drukte in de bezoekersruimte!






Iedere dag controleren we onze brievenbus, en jawel, de brief van Chris M is toegekomen. Hij is 10 dagen onderweg geweest. Leuke verrassing!


Vandaag was Madina uit haar doen, het was een verwarrende sfeer in de bezoekersruimte. Een groepje (waarschijnlijk dat van haar leeftijd) weesjes kwamen er dansen en zingen. Een drukte!

Het was duidelijk aan haar gedrag te merken dat ze niet goed begreep wat er allemaal gebeurde. Schoot op, schoot af bij de mama, ze wist niet wat ze wilde, was heel onrustig en prikkelbaar.... begrijpelijk. Het laatste half uurtje hebben we haar wat kunnen afleiden met de blokken en de muziekinstrumenten. Vandaag hadden we een banaan meegenomen en ook deze ging er vlot in. Wel is het moeilijk in te schatten wanneer ze genoeg heeft, want ze blijft maar eten. (op het laatste begint ze te hamsteren, eten bewaren in haar kaken) Ze kent al goed het verschil tss appelsap en water... het bekertje met water weigert ze.

Aangaande de zitting op rechtbank staat er nog niets vast, ook niet wanneer we ze mee krijgen naar ons appartement. Wel is het zo dat er momenteel een onderzoekscommisie in het weeshuis aanwezig is. (gebeurt om de 2à3 jaren)

Marcella heeft vandaag nog eens alle kleedjes van Madine bekeken gekeurd... ze liggen mooi opgeborgen in een ladekast op onze slaapkamer. Het doet haar aan vroeger bij haar thuis denken. Ook heeft ze nog wat bijgekocht voor als...


Tot morgen en veel liefs van ons


M&M&M

12 opmerkingen:

Anoniem zei

hoi,

wat een verslaving deze blog
had al een paar keer gekeken als er al nieuwe foto' s en een nieuw verhaal stond ...

ja fijn he zo kleertjes kopen en in jullie geval ze nog moeten opbergen is dan wat minder maar eens ze bij jullie is kan ze ze allemaal naar hartelust showen voor mama en papa

groetjes jos, els & zoë

Anoniem zei

oh ja en een muzikante hebben we nog niet in de familie dus wie weet hé
kan nog van pas komen

Anoniem zei

Hallo jullie drietjes,
we genieten weeral van de prachtige foto's.Toffe foto met haar muziekinstrument.Natuurlijk zal Madina-Lisa het appelsap lekkerder vinden dan het water.Grappig om te lezen dat ze hamstert, ze kan wel wat voorraad verstoppen achter die lieve bollewangskes.Kleedjes bekijken zal voor mama ook wel ontspannend zijn.Jullie zien er héél goed uit,komt zeker door de lekkere
spaghetti die papa gisteren kookte.Grapje! Hopelijk mag jullie dochtertje vlug naar het appartement.Zal voor iedereen rustiger zijn.Bedankt voor de mooie foto's en het dagboekverhaal.XXX
Josee en Polly

Anoniem zei

Lieve petere en tanteke

Petere, hou je mr vast, want eens ze beginnen kleren te kopen...
En ik spreek uit ervaring... :-)

Grtz
Inge

Anoniem zei

Dag Marcella,
Ik wou even laten weten dat ik het adres van Janien heb doorgekregen en dat we op de zwemclub ook met je meeleven. Je kent me wel niet maar als ik de foto's zie dan zie ik dat Madina-Lisa een mama uit de duizend gaat krijgen. Ik hoop dat het jullie goed gaat daar en dat alles vlot mag verlopen.
Groetjes,
Kristel

Unknown zei

Hallo daar,

Maak er maar een echte rockster van :-)
Het is echt super om te zien allemaal. Elke dag opnieuw is het wachten tot er weer iets nieuws op de blog verschijnt.
Zo, veel plezier daar en tot snel.

Sarah

Anoniem zei

Hallo jullie 3tjes
We kijken elke dag weer uit naar jullie verhaal en foto's natuurlijk.
Wat doet het deugd om mama, papa en Madina zo te zien genieten.
Met zo'n goede rockster houden jullie er de sfeer zeker in!
Liefs Gaby & fam.

Anoniem zei

Hoi alledrietjes,

Leuk om post te krijgen, een plezant idee.
Ontroerend als we de foto's bekijken!
Heerlijk om jullie zo gelukkig bezig te zien.
Zalig om alles te lezen.
Nog even geduld, dan kunnen jullie een heuse modeshow in jullie appartement organiseren. Sjiek. En shoppen zal er in de toekomst ook wel inzitten met een dochter.
Dat kiekeboespelletje was ook grappig. Binnenkort wil ze zich zelf verstoppen, dan moeten jullie haar gaan zoeken, maar dan zegt ze "mama, papa, hier ben ik"! Er staan jullie leuke tijden te wachten...

Veel plezier,
Danny, Carine, Janne en Floor.

Anoniem zei

HOI hoi M&M&M!

Leukie leuk alweer!
Ondanks de drukte toch zeer mooie ontspannen foto's.
Nog even oefenen met de gitaar en ze gaat nog willen meedoen aan idool. Een pracht van een foto!
Mathie... als de vrouwen gaan shoppen... Ik zie Marcella al genieten..
Geniet morgen morgen weer van jullie guitige spruit!

heel veel liefs
xjes Evah

Anoniem zei

Iedereen heeft wel s een mindere dag, kan geloven dat die drukte soms niet fijn is voor zo'n kindjes! Maar toch blijft Madina jullie en ons allen hier ook elke dag opnieuw verwonderen!! Fijn he! Ik moet jullie ook nog vele groetjes doen van Nico, want die komt morgen een beetje dichter bij jullie wonen voor 3 weken! Ja, ook hier zijn het spannende dagen, want zo'n vertrek naar China voor de special olympics is toch ook geweldig! En onze Aaron, die groeit en bloeit ook elke dag meer open. Hij is vandaag al 4 maanden, ja de tijd vliegt om met zo'n duts erbij!!
Nog veel plezier en geluk daar, dikke knuffel van Ilse

Anoniem zei

Beste Mathie en Marcella,

De foto's zijn prachtig!
We volgen het hier op de voet en het doet ons plezier om jullie te zien stralen. Het is een prachtig kindje! Geniet er van!

IE-groetjes!
Ester, Eddy, Steven, William, Danny

Kadjen, Mathias en Hilde zei

Hallo Marcella, Mathie en Madina-Lisa
zoals de meeste mensen die jullie kennen is deze blog een echte verslaving aan het worden.
We kijken weer elke dag uit naar de nieuwe avontuurtjes die jullie meemaken met jullie schattige dochter.
Geniet ervan en hopelijk mag ze snel mee naar jullie appartement.
Groetjes (ook vanuit de halte)