donderdag 29 november 2007

Nog enkele dagen ....






’s Morgens als we uit de vensters vanuit ons appartement kijken worden we geconfronteerd met twee werelden. Aan de voorkant het drukke verkeer, de mensen die naar het werk gaan, vooral de studenten die nog vlug enkele sigaretten of een zakje zonnebloempitten aankopen op de hoek van de straat bij het oude vrouwtje die er dagelijks zit om een paar centjes bij te verdienen. Voor de oudjes is het hier echt niet gemakkelijk. Aan de achterkant de dagelijkse voorbijgangers van de containers, (in de hoop iets bruikbaars te vinden) en de mensen die zich verzamelen om op een goedkope manier aan melk te geraken, zelf opgelegde groenten, die ze onderling te koop aanbieden.
Ondertussen hebben we eindelijk het eerste babyhuis van Madina kunnen bezoeken. Ze zijn er volop aan het renoveren en tussen de bouwwerken in troffen we mooie dierenornamenten. Misschien vandaar Madina's voorliefde voor dieren!! We waren echt blij het bezocht te hebben.
Maandagavond goed nieuws uit België: de documenten zijn op het FCA toegekomen. Dinsdagavond: Sara en Ajgoul hier geweest voor ons de officiële documenten te overhandigen. (geboorte cert., adoptie cert., uitspraak rechtbank, paspoort Madina et..)
Woensdag: zijn we om 10.40u op de Nederlandse ambassade geweest om het uitreisvisum voor Madina aan te vragen. (de onze verliepen op 28 nov. en zijn ook verlengd) Intussen zijn er opties genomen op de vlucht van 2 dec., dus zondag a.s., dinsdag 4dec. en vrijdag 7 dec., daar er een sterk vermoeden is dat het FCA wellicht vrijdag het licht op groen gaat zetten om af te reizen. In het beste geval kunnen we dus zondag al naar huis, maar zullen hier pas 100% zeker van zijn op zaterdag. Duimen maar!!
Van zodra we def. weten op welke vlucht we afreizen laten we dit weten via de blog.
We zijn alvast begonnen ons appartement op te ruimen want na drie maandjes heb je toch heel wat rommel. (zie foto!!..:-) )
Tot zeeeeer binnenkort.
M&M&M-L

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Eindelijk kunnen jullie aan de terugreis beginnnen te denken. We wensen jullie een goede terugvlucht en we zullen Marcella samen met Madina wel eens in Maaseik zien verschijnen. Heel veel groetjes,
Personeelsdienst Ter Engelen

Anoniem zei

Allez, eindelijk het einde in zicht!!!
Hopelijk doen ze in Brussel wat vooruit en kunnen jullie zondag al terug naar Dilsen afreizen. Nog enkele fijne dagen ginder en een goed reis terug naar België!!!
Frank Franssen

Anoniem zei

Dag Marcella,Mathie en lieve Madina-Lisa,
wat een mooie staartjes heeft jullie dochtertje (daar is werk aan geweest). En mama, zo vrolijk,kan ook niet anders nu er terugreis in zicht is.Misschien nog net op tijd voor de Sint!!!
Wij duimen weeral voor jullie.
Lieve groetjes en dikke knuffel.
Josee en Polly

Anoniem zei

We duimen voor jullie dat jullie zondag naar huis kunnen komen! Hopelijk verloopt de terugreis met z'n drieën vlotjes! Tot binnenkort!
Groetjes
Collega's WCT

Anoniem zei

Goh, waw, nu gaat het echt snel vooruit!! Met een beetje geluk kunnen jullie de sint nog in Dilsen ontvangen, zou toch zalig zijn he!!!
In ieder geval nog veel genieten van de laatste dagen daar en een goede terugreis gewenst alvast.

Hier zit het aftellen voor mij er ook op, want na meer dan een jaar thuiszijn begint het werkende leven morgen weer voor mij. Zal toch ook even pijnlijk zijn!

Maar voor jullie daar dus nog heel veel groetjes van de hele familie hier en tot gauw!!
Ilse

Anoniem zei

Het einde van jullie avontuur komt in zicht. Dan kunnen jullie hier aan het gezinsleventje beginnen! Het zullen mooie eindejaarsdagen worden nu jullie met z'n drietjes zijn. Hopelijk verlopen de laatste dagen vlot.

Ester, Infraxertje

Anoniem zei

Reuze fijn dat jullie vroeger dan verwacht naar huis kunnen komen.Hopenlijk kan Madina er ook een beetje van genieten.Ik zal het in ieder geval missen ik heb er zeker van genoten om het leven van jullie ginder een beetje te volgen.


Goede reis en tot ziens.Sonja en Louis