donderdag 13 september 2007

Bezoek weeshuis

Jammer, jammer, jammer, het geplande bezoek aan het weeshuis is uitgesteld tot morgen wegens een inspectie van de overheid in het weeshuis. Ons geduld wordt nogmaals op de proef gesteld.
Om onze zinnen wat te verzetten hebben we vandaag een museum bezocht en het appartement eens grondig gepoetst, was echt nodig, vuil en nog eens vuil..
We zijn net terug van het afscheidsetentje met Annemie, onze coördinator uit België. Zij vetrekt morgenvroeg terug richting Beerse. Ze heeft enorm veel voor ons hier gedaan, want afspraken worden hier nog aleens anders beleefd. We vragen ons af hoe we het hier hadden moeten organiseren zonder haar. Bedankt Annemie!
De volgende afspraak is dat we morgenvroeg omstreeks 10.00u het eerste contact zullen hebben met ons Madina. Duimen maar weer, we lopen hier op de toppen van onze tenen, en het humeur wordt navanant....
Vandaag gaan we eens vroeg slapen want we hebben het echt wel nodig.
Al jullie reacties op onze blog brengen voor ons enorm veel steun, kunnen we wel echt gebruiken.
Slaapwel en tot morgen..... met het eerste fotootje van Madina!

25 opmerkingen:

Anoniem zei

Mathie hoe dikwijls hebben we niet gezegd : "je weet wel waaraan je begint, maar dat is alles. Maar jullie moeten eigenlijk alleen kijken naar de mooie toekomst die jullie te wachten staat. En geduld wordt altijd beloond. Slaap wel en morgen beginnen jullie met prachtig, ongelooflijk...en zovele andere superlatieven

Anoniem zei

Eindelijk is het dan zover. We kijken vol ongeduld uit naar een foto van jullie kindje. Rust maar goed uit deze nacht en hopelijk wordt dan morgen uiteindelijk jullie lange wachten beloond.
Vele groetjes

Anoniem zei

Spannend seg! We zijn al heel de dag aan t wachten op een fotootje. Jammer jammer dat het niet doorging vandaag! Maar dan zal jullie morgen extra uitgeslapen en kunnen jullie voor 200 % genieten van de eerste ontmoeting. Geniet van dit super moment als jullie Madinake kunnen knuffelen. Een goeie nacht en tot morgen (hopelijk met het fotootje).

groetjes

Anoniem zei

groetjes van hilde en de rest

Anoniem zei

Hoi,
Jammer dat jullie eerste ontmoeting met Madina voorlopig is uitgesteld.

In Kazachstan gaan ze inderdaad anders met afspraken om dan hier ,maar alles komt uiteindelijk wel dubbel en dik in orde. Erger je niet , go with the flow (deden wij ook en kijk wat een prachtige zoon we hebben !) .Er zullen nog veel "don't worry's" volgen ;),maar je krijgt er dan ook een wondermooi wezentje voor in de plaats !

Geniet er morgen maar dubbel en dik van !

Groetjes,
Liam(Aktobe 2005) Karel en Heidi.

Anoniem zei

Hoi Matthie en Marcella,

Wat een teleurstelling voor vandaag neem jullie nachtrust maar zeker want morgen is een nieuwe dag om naar Madina uit te zien.Heel veel succes met jullie bezoek en heel veel knuffels voor jullie alledrie. Toi,toi
Jan,Lut,Maarten en jorne
geniet er maar dubbelendik van

Frank en Vera zei

Hallo Mathie en Marcella

Als dorpsgenoten die ook uitkijken naar hun adoptiekindje wensen wij jullie alle succes toe in dat verre steppeland. We zullen jullie verhaal elke dag volgen.
We kijken dan ook nieuwsgierig uit naar de foto's van morgen.
Vriendelijke groeten.
Frank en Vera

evah zei

hoi hoi M&M

Spannend! Nu daar zijn jullie wel super in hé...spanning...geduld...poetsen (grapje)
Hopelijk is het dan morgen de grote dag! We kijken er ook echt naar, zijn erg nieuwsgierig naar jullie lieve spruit!

Geniet morgen van het mooie monent.
Heel veel lief en xjes
Evah

Anoniem zei

he he, jullie geduld wordt op de proef gesteld. mocht het een troost wezen, Aaron liet ook 9 dagen op zich wachten ;) Maar alvast heel veel succes morgen en we duimen en wachten hier mee vol ongeduld.
Groetjes uit Leut van Ilse, Nico, Aaron, make, Pake, Ivan en Natalie

Anoniem zei

Hallo Marcella en Mathie,
we duimen voor jullie!!!
Nu is het echt niet lang meer... nog efkes en dan slaat het klokje 10.00u.Blijven lachen Marcella, dan ben je zooooo mooi. Jullie geduld gaat beloond worden, kan niet anders. Succes morgen!
Dikke knuf
Josee en Polly

annelies en maarten zei

Wat een ongelofelijk goed nieuws dat het morgen gaat gebeuren. Jullie eerste ontmoeting met jullie dochterje! Na zoveel spanning en wachten zal er in dat ene moment veel van jullie moeheid en zorgen vergeten zijn denk ik. Geniet morgen maar met volle teugen van jullie kindje in jullie armen.
Groetjes
Annelies en Maarten

Anoniem zei

Hoi Marcella en Mathie

als ik u dit schrijf liggen jullie hopenlijk te genieten van een goede nachtrust. Morgenvroeg kunnen jullie uw lieve Madina in uw armen sluiten. Dan zijn jullie dat wachten en al die teleurstellingen vergeten. Een hele dikke knuffel van ons hier. Ben heel benieuwd naar het fotootje van uw kindje. Spannend!
GR. TONY en MIA

Anoniem zei

hoi,m en m
dan zal het morgen zeker de grote dag zijn.Weet ge ,we zullen een kaarsje laten branden ,dan zal het zeker lukkken.Verder goed slapen en tot morgen .
groetjes en kusjes

tilly en albert

Anoniem zei

hoi,m en m
dan zal het morgen zeker de grote dag zijn.Weet ge ,we zullen een kaarsje laten branden ,dan zal het zeker lukkken.Verder goed slapen en tot morgen .
groetjes en kusjes

tilly en albert

Anoniem zei

Hallo Marcella, Mathie en Madina!

Deze ontgoocheling weegt niet op tegen de vreugde die jullie - dat wensen we jullie toe - morgen zal welgevallen. Zoals jullie zelf ervaren blijkt 'geduld' in Kazakhstan een grote deugd. Dus laat jullie niet ontmoedigen. Wij leven alvast met jullie mee!
Nog steeds warm daar? Hebben jullie nog contact met de andere
papa's en mama's in spe?
We kijken uit naar de eerste foto-kennismaking met Madina!
Zo...slaap wel en tot...

Anoniem zei

Wat een ongelooflijke pech! Maar morgen wordt alles anders, je zult het zien. Want dan is het eindelijk tijd om Madina-Lisa in de armen te sluiten.
Véél succes en knuffels,
We leven intens met jullie mee.

Danny, Carine, Janne en Floor.

Anoniem zei

Ma zei....
Dag Marcella en Matnie, ik ben blij dat ik iets van u heb vernomen. Iedere dag keek ik uit naar een telefoontje of berichtje dat je goed waart aangekomen. Vanmorgen, donderdag, kreeg ik het eerste nieuws dat alles ok is en nu ben ik gerust. Ik kijk er nu naar uit om een foto van uw kindje te zien. Geniet er nu maar van, hou je gezond, je komt er wel doorheen en tot nader nieuws.
Liefs van ma.

Kadjen, Mathias en Hilde zei

Wachten, wachten, wachten
dagen en nachten
wachten op dat ene moment.
Hopelijk is het morgen zover en kunnen jullie Madina-Lisa eindelijk in jullie armen sluiten.
Geniet ervan !

Unknown zei

hallo tante marcella en nonk mathie
wat jammer, is helemaal niet fijn
morgen zal dan echt de dag zijn
vol goede moed en uitgerust zullen jullie Madina-Lisa ontmoeten
geniet ervan, wij zijn ook heel benieuwd
groetjes wendy en christof, lotte en laura en ...

Anoniem zei

Lieve petere en tanteke

Naar de reacties te zien, zit de hele familie en al jullie vrienden dag en nacht op deze blog. Vanaf nu worden we hier allemaal precies heel bekwaam in! :-)
We kijken er dus met zijn allen heel erg naar uit. Misschien kan dat jullie morgen tussen 9h00 en 10h00 een beetje vooruit helpen... Kwestie van de zenuwen een beetje te verbijten.

Kusjes aan M&M en vooral aan de nieuwste M!!!
Inge & Stijn

Nele zei

Dag Marcella en Mathie,

Vanuit Dilsen (en Maaseik) wordt alles op de voet gevolgd. Duimen dat morgen alles goed gaat en dan vooral genieten hé!!! Ik kijk al uit naar de foto.

Vele groetjes!
Nele

Anoniem zei

Hallo Marcella Mathie,

Echt spijtig, maar laat het misschien een troost wezen, na zolang wachten en weer zo'n ontgoochelende dag, voor ons is het makkelijk praten.Seffens is het uur daar dat jullie Madina-Lisa echt zullen ontmoeten. Geniet van elk moment met jullie kleine spruit. Hopelijk kunnen we haar straks bewonderen. Houd er in elk geval de moed in he!!! Toy toy, we duimen met jullie mee.

Vele groetjes en een kusje voor M-L

Anoniem zei

Zonnige (!) en nieuwsgierige groeten vanuit Opglabbeek.

Zoals Liam, Karel en Heidi het zeer treffend zeggen: 'Go with the flow' en bekijk het allemaal van de positieve kant.

Anoniem zei

Hallo,

Hopelijk is vandaag jullie lange wachten beloond en hebben jullie haar eindelijk kunnen zien en misschien al kunnen vasthouden. Het lijkt in elk geval een schatje ! Ik ben al de hele week nieuwgierig en ben ongelofelijk benieuwd naar de foto
veel liefs
Hilde, Benny en Flore

Anoniem zei

Hoi Marcella en Mathie,
We zijn blij eens iets te horen van jullie.
We hopen dat jullie vandaag jullie prachtig dochtertje kunnen zien en knuffelen.Want dat is een geweldig moment, geniet daar maar van!! Het is een mooie naam "MADINA-LISA" net een een naam voor een mooi prinsesje.Nu nog wachten op een foto van jullie drietjes.Nog veel plezier,groetjes Roger,Patsy,Maaike,Mitch en Marnik xxx